Welkom

Zoekt u een ervaren, vakkundige psycholoog of psychotherapeut bij u in de buurt? Zonder (lange) wachttijden en met een persoonlijke aanpak?

Wij bieden al zo’n 30 jaar psychologische zorg dichtbij de cliënt in de wijk. Allemaal vrijgevestigde psychologen met hart voor kwaliteit en inhoud van hun vak. Omdat de wereld van zorg de komende jaren verandert, trekken psychotherapeuten, eerstelijnspsychologen, GZ-psychologen, basispsychologen, klinisch psychologen en Kinder&Jeugdpsychologen nu in de regio samen op. Met huisartsen, psychiaters, POH-GGZ en fysiotherapeuten ontwikkelen en verbeteren we samen de zorg. We leveren in deze samenwerking Generalistische Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ voor kinderen, volwassenen en ouderen. Daarnaast leveren we ondersteuning aan huisartsen in vorm van consultatie en praktijkondersteuning. De behandelaren zijn aangesloten bij de diverse beroepsverenigingen zoals NIP en LVVP.

Als u een psycholoog zoekt in de regio Haarlemmermeer/Kennemerland, dan kunt u die hier vinden. De behandeling wordt doorgaans geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie verder op de website van de betreffende psycholoog.